Uniforma & GLS kurirska dostava

Proizvode iz našeg web shopa dostavljamo isključivo na područje Republike Hrvatske putem usluga GLS kurirske dostave koja omogućuje najbrži prijenos pošiljke „od vrata do vrata” na području Republike Hrvatske. Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak) bit će odmah obrađene, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku od 7 radnih dana. Za narudžbe zaprimljene subotom, nedjeljom i državnim blagdanima prikup pošiljke će biti organiziran prvi sljedeći radni dan, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku od 7 dana od prikupa.

Pouzdana dostava paketa

Slanje GLS-om podrazumijeva brzu i sigurnu dostavu paketa unutar definiranih standardnih rokova isporuke. Paketi u domaćem prometu uobičajeno dolaze na svoje odredište unutar 24 sata, a u inozemnom transportu rokovi isporuke su uglavnom između 24 i 96 sati.

Slanje paketa u inozemstvo

Slanje paketa s GLS-om podrazumijeva brzu i sigurnu dostavu uz mogućnost prethodne e-mail ili SMS obavijesti te real time praćenje paketa u mnogim zemljama EU. Drugi pokušaj dostave kao i povrat paketa u slučaju neisporuke je besplatan.